header_right
key
information
Število prikazov danes: 0
header_right
facebook
tweeter
bg lokacije

 

tipi_oglasov

Tipi oglasov in cenovna opredelitev

Oglaševanje in odvzemanje zakupljenih kreditov deluje na principu prikazov in ne klikov.

Primer:
na portalu HotPot, lahko vaš oglas zasede tudi tri oglasna mesta, kar pomeni večjo prepoznavnost in seveda prikaz samo vašega oglasa.


Oglasi se razlikujejo glede izbiro in so razdeljeni na 3 tipe:

premiumPREMIUM OGLAS

Pri oglasu Premium je možna natančna izbira geografske lokacije za prikaz (npr. v Ljubljani na točno določeni dostopni točki). Oglas je na izbrani lokaciji stalno viden in pri prikazu odvzame 6 kreditov. Naročnik ima tako zagotovljen najvišji prikaz in potencialno najboljši obisk.

lokacijaLOKACIJA

Oglas Lokacija je viden na vseh mestih kjer niso zakupljeni Premium oglasi, stranka pa ima tako kot pri Premium oglasih možnost izbiranja posameznih lokacij. Prikaz oglasa odvzame 3 kredite. V primeru, da je na tem mestu še kakšen drugi oglas Lokacija ali Običajen, ima stranka možnost prikaza glede na to, koliko oglasov že zaseda to mesto.
Npr. če je na tem mestu 5 oglasov, se stranki oglas prikazuje 1/5 časa, ko pa oglas ni prikazan, ne odvzame kredita.

obicajenOBIČAJEN OGLAS

Običajen oglas je viden na vseh mestih, kjer niso zakupljeni Premium oglasi in odvzame 1 kredit. V primeru,da je na tem mestu še kakšen drugi oglas Lokacija ali Običajen, ima stranka možnost prikaza glede na to, koliko oglasov že zaseda to mesto.

Npr. če so na tem mestu 3 oglasi, se stranki oglas prikazuje 1/3 časa, ko pa oglas ni prikazan, ne odvzame kredita.

 

 

Oglaševanje na obstoječih HotPot dostopnih točkah

V primeru, da se uporabnik odloči oglaševati na obstoječih dostopnih točkah, mora zakupiti kredite oziroma prikaze.

Uporabnik ima možnost izbire več tipov oglasov:

  • premium oglas
  • oglas z izbiro točno določene lokacije (LOKACIJA)
  • običajen oglas
  • anketa
  • celostranski oglas

 

RAZLIKA MED ZAKUPI OGLASOV.


Z zakupom oglasa PREMIUM ima oglaševalec možnost izbire točno določene HotPot lokacije, prav tako je oglas na oglaševalskem portalu vedno viden in ima prednost pred ostalimi oglasi. Vsak oglaševalski portal ima lahko največ dva PREMIUM oglasa hkrati.

Z zakupom oglasa LOKACIJA ima oglaševalec možnost izbire točno določene HotPot lokacije. Enakovreden je z oglasom OBIČAJEN vendar oglas LOKACIJA omogoča točno izbiro lokacije.

Z zakupom oglasa OBIČAJEN oglaševalec nima možnost izbire točno določene HotPot lokacije. Oglas je viden na več lokacijah, katerih ne more podrobno izbrati.

V primeru novo dodanih HotPot  lokacij se vaši OBIČAJNI oglasi, ki ustrezajo filtru katerega ste na začetku določili, avtomatsko oglašujejo tudi na teh.bottom border